Baggrund

Lars Brodersen om baggrunden for at etablere eksportkontrolakademi dk.

Haft globalt ansvar for eksportkontrol og sanktioner i stor dansk koncern og været taler på adskillige konferencer i ind-og udland.

Lars Brodersen har efter i flere år at have arbejdet fuld tid med området i en international koncern og deltaget i adskillige konferencer i udlandet, opbygget et internationalt netværk indenfor dette compliance område.

I 2016 stiftede Lars Brodersen advokatfirmaet, TradeCompliance.dk Advokatfirma, der siden efteråret 2016 har rådgivet danske og udenlandske virksomheder i alle størrelser (fra 3-38.000 ansatte) indenfor mange forskellige sektorer.

Lars Brodersen kunne konstatere, at muligheden for at få relevant uddannelse i Danmark ikke var til stede i 2013. Det var kritisk med tanke på at manglende overholdelse af reglerne, kan have så alvorlige følger for danske virksomheder. Derfor besluttede Lars i 2013 at etablere Eksportkontrolakademi.dk, der hvert år lige siden har afviklet kurser i eksportkontrol og sanktioner.

 

Området virker umiddelbart meget svært tilgængeligt, og Lars Brodersen har derfor anvendt sin store praktiske erfaring og teoretiske viden til at sammensætte et kursus, der imødekommer de behov, som virksomheder har.

elephant-114543_1920

Eksportkontrol er ligesom en elefant !

Billedet af en elefant er valgt, fordi det kan symbolisere eksportkontrol området. Et ordsprog siger, at hvis man skulle få den absurde tanke, at man vil spise en elefant, kræver det, at den skæres/dissekeres i en masse små stykker. Ellers er det en umulig og helt uoverkommelig opgave.

Tilsvarende kan det specielle compliance område med eksportkontrol og sanktioner umiddelbart virke.  Kursus på eksportkontrolakademi dk ApS vil hjælpe med til denne ”dissektion” af eksportkontrol – og sanktionsområdet og Lars Brodersen og de øvrige undervisere vil give gode råd om – og værktøjer til – at gribe opgaven an i praksis.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.