Program

Program for kursus i eksportkontrol og sanktioner incl. Rusland og Iran

Programmet vil give dig en solid viden om de danske samt amerikanske regler om eksportkontrol og sanktioner – også dem, der omfatter Iran og Rusland

Efter endt kursus vil du være anderledes i stand til at vurdere i hvilket omfang reglerne om eksportkontrol og sanktioner påvirker din virksomhed med henblik på at finde ud, hvad din virksomhed skal gøre for at være i overensstemmelse med reglerne om eksportkontrol og sanktioner (opnå compliance). Du får mange input til hvorledes opgaven kan gribes an i praksis. Lær blandt andet om opbygning af Iran og Rusland/Ukraine sanktioner.

• Gennemgang af de vigtigste bestemmelser i de danske/europæiske regler om eksportkontrol og finansielle sanktioner

• Forstå baggrund for- og opbygning af specialforordninger, der omfatter Syrien, Iran og Rusland sanktioner

• Introduktion til Kontrollisten, dens opbygning og systematik

Repræsentant fra Erhvervsstyrelsen (ERST) gennemgår de vigtigste praktiske forhold, og der er fri mulighed for at stille spørgsmål.

PET repræsentant gennemgår, hvad man skal være opmærksom på i hverdagen

Ved kurser i Nyborg er der mulighed for at tilmelde sig fælles aftensmad, hvor du sammen med de øvrige deltagere og en eller flere af underviserne kan samle op på dagens program. Se nærmere under kursusfaciliteter.

• Gennemgang af de vigtigste bestemmelser i den komplekse amerikanske eksportkontrol lovgivning og finansielle sanktioner, herunder hvilke personer, virksomheder og produkter, der er omfattet. Konsekvenserne af US embargo af bl.a. Iran vil også blive behandlet   

• Compliance program. Hvilke elementer skal det indeholde, og hvordan kommer man i gang.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.