Referencer

eksportkontrolakademi.dk ApS

Reference listen omfatter store danske virksomhederSe udtalelser fra tidligere deltagere samt reference listen med kunder hos eksportkontrolakademi dk ApS


Udpluk af de danske virksomheder indenfor forskellige forretningsområder, der foreløbig har sendt medarbejdere på kursus i eksportkontrol og sanktioner hos eksportkontrolakademi dk og står opført på reference liste:


I alfabetisk orden:ABB A/S

Alumeco A/S

A.P. Møller Mærsk A/S

Bech-Brunn

Beumer Group A/S

Blue Water Shipping A/S

Brüel & Kjær Sound and Vibration Measurement A/S

Chr. Hansen A/S

Cobham Satcom A/S

EV Metalværk A/S

FLSmidth A/S

Gatehouse A/S

GN Otometrics A/S

GN Store Nord A/S

GomSpace A/S

Gorrisen Federspiel

Haldor Topsøe A/S

Handelsbanken A/S

Haarslev Industries A/S

Kamstrup A/S

KSN Industri A/S

Kromann Reumert

Kühne + Nagel A/S

Kyocera Unimerco A/S

LEGO System A/S

Leica Geosystems Technology A/S

MAN Diesel & Turbo A/S

Meggitt A/S

Mita-Teknik A/S

Mærsk Olie og Gas A/S

Mærsk Tankers A/S

Nilfisk A/S

NNIT A/S

NorSea Danmark A/S

NKT A/S

Plesner

PR electronics A/S

Rambøll A/S

ROCKWOOL International A/S

Saab Danmark A/S

Semco Maritime A/S

Siemens A/S

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Siemens Health Care A/S

Siemens Industry Software A/S

Sky-Watch A/S

ST Group A/S

Teledyne RESON A/S

Tetra Pak Processing Systems A/S

TOTAL E&P Danmark A/S

Uhrenholt A/S

Union Engineering A/S

Vestas Wind Systems A/S

Weibel Scientific A/S

Widex A/S

Wiliam Demant A/S


Deltagerne har blandt andet skrevet følgende i evalueringer om kursus i eksportkontrol og økonomiske sanktioner:


"Super godt og relevant kursus. Gode oplæg og fremført på interessant vis. Har kun positive ting at sige, og kan kun anbefale til andre"


"Super flot kursus med godt materiale og meget kompetente undervisere"

”Rigtig godt kursus med et superteam af undervisere"

"I har præsteret et top kursus"

”Det er så afgjort det bedste kursus, jeg har været på målt på investeret tid versus udbytte. Jeg blev bragt fra næsten ingen indsigt i emnet til god indsigt på to intensive dage. Erfarne undervisere formåede at formidle stoffet klart og præcist både til jurister og ikke-jurister samt jonglere fra helikopter perspektiv til nørdede detaildiskussioner. Meget imponerende og klart anbefalingsværdigt.”

"Rigtigt godt kursus og god blanding af teori og praktiske erfaringer i undervisningen. Rigtigt godt med eksterne medundervisere"

"Formidabelt kursus"

"Tusind tak for et super godt kursus. Endelig er de sidste brikker faldet plads. Nu ved jeg helt præcis, hvordan jeg skal få implementeret det i vores organisation. Jeg ved lige, hvad jeg skal tage fat i, hvem jeg skal have et møde med og hvad vi helt konkret skal tale om.Lise var virkelig, virkelig en stor kapacitet. Nu sidder de amerikanske regler lige i skabet."

"Meget spændende kursus på højt niveau"

"Kurset levede helt klart op til mine forventninger. Stor ros til alle jer undervisere for at holde et højt fagligt niveau og for at formidle stoffet med stor engagement. Det er tydeligt, at I alle brænder for emnet."

"Vil bare sige stor tak for et meget udbytterigt og veltilrettelagt kursus. Jeg kunne identificere mig med mange af problemstillingerne, og så er det jo rart at vide, at der er interessefæller derude"

"Det var et super godt kursus. Det er nu man indser, hvor vigtigt dette emne er."

"Tak for et godt kursus. Det var både relevant, praktisk og gav et godt indblik i eksportkontrol området på et dybere plan."

"Meget god fremstilling – nok første gang jeg helt har forstået indholdet. Helt klart en fordel at det foregår på dansk."

"Kurset er godt struktureret og giver et rigtig godt overblik over emnerne. Et rigtig godt kursus! Det bedste, jeg hidtil har været på ift. eksportkontrol og finansielle sanktioner."

"Tak for et virkelig godt kursus."

"Meget imponeret over indhold og afvikling – ikke mindst de praktiske eksempler og de løbende diskussioner/spørgsmål har været brugbare ift. at forstå bekymringer og praktiske udfordringer. "

"Generelt for begge dage: Underviserne har været virkelig gode til at formidle stoffet. Godt med eksempler fra den virkelige verden."

"Tak for et kanon struktureret indblik i den store tunge verden af export"

Og skrevet dagen efter kursus: "Det var højst relevant træning og jeg har allerede gjort god brug af mine nye erfaringer i en konkret sag vi havde i dag"

 

Lars Brodersen og eksportkontrolakademi dk er omtalt med reference i følgende artikel i Berlingske Business fra 8. juli 2013, der omhandler konsekvenserne af de amerikanske sanktioner for danske virksomheder.


Læs om Lars Brodersens bagrund for at etablere eksportkontrolakademi dk ApS.Copyright © All Rights Reserved eksportkontroladademi.dk ApS CVR 36023562.