Baggrund

eksportkontrolakademi.dk ApS

Lars Brodersen om baggrunden for at etablere eksportkontrolakademi dk.


Haft globalt ansvar for eksportkontrol og sanktioner i stor dansk koncern og været taler på adskillige konferencer i ind-og udland.


Lars Brodersen har efter i flere år at have arbejdet fuld tid med området i en international koncern og deltaget i adskillige konferencer i udlandet, opbygget et internationalt netværk indenfor dette compliance område.


Lars Brodersen kunne konstatere, at muligheden for at få relevant uddannelse i Danmark ikke var til stede. Det er kritisk med tanke på at manglende overholdelse af reglerne, kan have så alvorlige følger for danske virksomheder.


Området virker umiddelbart meget svært tilgængeligt, og Lars Brodersen har derfor anvendt sin store praktiske erfaring og teoretiske viden til at sammensætte et kursus, der imødekommer de behov, som virksomheder har.


eksportkontrol-sanktioner

 


Eksportkontrol er ligesom elefanter !

Billedet af en elefant er valgt, fordi det kan symbolisere eksportkontrol området. Et ordsprog siger, at hvis man skulle få den absurde tanke, at man vil spise en elefant, kræver det, at den skæres/dissekeres i en masse små stykker. Ellers er det en umulig og helt uoverkommelig opgave.

 

Tilsvarende kan det specielle compliance område med eksportkontrol og sanktioner umiddelbart virke.  Kursus på eksportkontrolakademi dk ApS vil hjælpe med til denne ”dissektion” af eksportkontrol – og sanktionsområdet og Lars Brodersen og de øvrige undervisere vil give gode råd om - og værktøjer til - at gribe opgaven an i praksis.Lars Brodersen


Copyright © All Rights Reserved eksportkontroladademi.dk ApS CVR 36023562.